-->

maanantai 31. lokakuuta 2016

Hauskaa Halloweenia!

 Hauskaa Halloweenia kaikille - myös niille, jotka viettivät sitä jo viikonloppuna, koska eikös parhaita juhlia joka tapauksessa juhlita monta päivää?

Tähän postaukseen tulee nyt kuvia, joita otin niin outoihin aikoihin etteivät ehtineet aikaisempiin postauksiin.

Taisin luvata vielä yhden kalenterisivun ennen- ja jälkeen-kuvat? No, katsellaanpa niitä sitten. Sivupohja oli siis jo paljon aikaisempaa tekoa. Ennen kuin tuli mieleen, että voisin ottaa ennen-kuvan, olin jo ehtinyt laittaa viikonpäivät tarroilla, joita oli tilaamassani tarrasetissä.


Koska viikko oli paitsi Halloween-viikko, myös viimeinen lomaviikko, kaikki välit piti tietysti vielä tukkia tarroilla. (Tarroilla oli myös kätevä peittää tapahtuma, jonka missasin myöhästymällä bussista...) No, on siellä koristetarrojen lisäksi funktionaalisia seassa - koska juuri kun pitäisi ehtiä tehdä sitä ja tätä, iskee migreeni. Kelloa pitelevä pupu muistuttaa talviaikaan siirtymisestä, vaikka onkin alkujaan koristetarra.

Viikon kivuuksille ei oikein ollut erillistä tilaa jos ei halunnut silkkipaperin päälle kirjoittaa, joten ajattelin kirjoitella ne tuohon tarraan...

Ja hupsis - kun rupesin katsomaan mistä viikoista olen postannut kuvan ja mistä en. löytyi vielä toinenkin unohtunut viikko. Ennen ja jälkeen, eli glitterteipit kuuluivat sivun leiskaan alunperinkin ja muu on sitten lisättyä.



Lopuksi voinen vilauttaa esimerkkiä myös muistivihkosta, johon tuli suunniteltua tämän vuotisen Halloween-kalenterin postausjärjestystä - toimi huomattavasti paremmin kuin viimevuotinen kyhäelmä, jossa yritin kirjoittaa postausten aiheet minikäsialalla about tuon kokoiseen ruudukkoon:





Alunperin kampauslinkkien kanssa aikaisemmin tällä viikolla piti  tulla myös muutama kampaushassuttelukuva, mutta se sitten jotenkin jäi. Kampauslinkeistä nimittäin puuttui selvästi sellainen vaihtoehto, jossa nutturasta nousee käsi.


Piipunrassilla hirmuinen käsi jäi tosin melko viitteelliseksi. Olisikohan kaupasta ostettu käsisolki uskottavampi? Ehkä, mutta se saattaisi kaivata ympärilleen jotain muutakin.

Toisaalta jos nyt vaan unohdetaan kauhuskenaariot, käsisoljilla saa aikaan myös muunlaisia kokonaisuuksia.



Hauskaa Halloweenia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti