-->

torstai 27. lokakuuta 2016

4 päivää Halloweeniin - linkkejä Halloween-nukkekodeista

 Toissa vuonna taisin jossain vaiheessa postata linkkikavalkaadin Halloween-aiheisista piparkakkutaloista.  Tänä vuonna ihastelin hyvissä ajoin kaverin Halloween-nukkekotiprojektia (jonka esittelyn jätän kylläkin kaverin itsensä huoleksi), ja yritin etsiskellä lisää linkkivinkkejä aiheen tiimoilta. (Muistelin myös postanneeni aiemmin jonkun nukkekoti tekokurpitsaan-linkin, mutta se olikin kurkistuskaappi kurpitsassa.)

No, aika pintaraapaisuksi se etsiskely jäi. Consumer Craftsilla on joitain vinkkejä nukkekodin koristelusta Halloween-nukkekodiksi lasten kanssa. Salt Lick Lessons on puolestaan muokannut uuteen uskoon ja sesonkikoristeeksi nukkekodin, jolla lapsi ei enää leiki. Her Collection of Dreams esittelee sesonki-nukkekodistaan myös sisustuksen. (Luuranko vaahto/kristallipallokylvyssä oli ehkä suosikkini.)

Pari suomalaistakin linkkiä löytyi, joissa on tehty muussa(kin) käytössä olevaan nukkekotiin sesongin mukaiset koristeet: Nukkekoti Lindbergillä valaistava kurpitsalyhty ja Ninan Nukkekodilla myös nukkekodin eläimelliset asukkaat olivat juonessa mukana. Hienoja!







...Jaa-a, piparkakkutalon näköinen Halloween-nukkekoti voisi kyllä olla aika lysti projekti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti