-->

perjantai 7. lokakuuta 2016

24 päivää halloweeniin - postiperjantai

Meneekö vähän tökeröksi jo nämä viikonpäivien teemanimet - etenkin jos ne sisältävät lähinnä linkkivinkkejä? Eipä sillä, postia on kyllä lähetelty tässä Halloweenin alla kerran jos toisenkin, mutta postin matkatessa vielä vastaanottajilleen ensimmäinen "postiperjantai" menee linkkivinkin merkeissä.

Aikaisemmin syksyllä kaipailin Halloween-aiheisia kirjepapereita tai pienempiäkin muistilappuja (jotka mahtuisivat somasti pocket lettereihin), koska kummitusjutun tehoa syö kummasti jos sen kirjoittaa pastellinsävyiselle pupu- tai koiranpentupaperille, tai muuten vaan pirtsakan sävyiselle paperille jonka kuvituksena seikkailee joukko hymyileviä etanoita. Vaikka kyseiset paperit olisivat muuten ihan mahtavia ympäri vuoden!

Ajattelin kyllä ihan ostaa kirjepaperia, mutta jaanpa nyt silti nämä googlaillessa vastaan tulleet Penpal of the Weekin ilmaiset itseprintattavat. Voipa olla, että printattavaa kirjepaperia löytyisi helpommin kuin valmista, mutta printterittömyys vähän rajoittaa semmoisen käyttöä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti