-->

sunnuntai 30. lokakuuta 2016

1 päivä Halloweeniin - kanien tikkarit

Halloweeniin kuuluu tikkarit. Kanitkin saavat omansa, ja ohje on taas Budget Bunnylta.

Tikkari tehdään sitomalla nyytiksi paperi, joka on täytetty heinällä ja herkuilla, ja siihen lisätään vielä pieni oksa tikuksi. Tietysti paperinyytin voi laittaa myös tikun molempiin päihin, jolloin lopputulos onkin puntti eikä tikkari.


Laitoin paperin täytteeksi heinää, rusinaa ja alfa-alfa kroketteja. Vasta linkkiä uudelleen etsiessä huomasin, että alkuperäisessä videossa heinän sekaan laitetaan vielä erikseen yrttejä - koska olen edelleen yhtä hyvä katsomaan pitkiä videoita kuin aikaisemminkin. Voi olla, että yrtit olisivat olleet olennainen lisä jännittävällä tuoksullaan.

Niin hauskaa kuin kaneista onkin repiä paperia noin muuten, tikkariksi sidottuna se ei ollut lainkaan kiinnostavaa. Edes se rusina paperin ja heinän sisällä ei houkuttanut!



Sen sijaan tikku oli paras. Ensimmäiseksi kiskottiin tikut tikkareista ja pätkittiin ne pieniksi paloiksi. Tikkarin sitomiseen käytetty paperinaru oli myös oivallista pätkittävää.

 Lopuksi vielä käyttökokemukset kaikista halloweenkalenterissa tänä vuonna esitellyistä kaninleluista:

1. paperimassapallo - ihan paras palloteltava.
2. rinkelikranssit - nam nam - käyttökokemuksesta ei tule kovin pitkää koska kranssi häviää niin nopeasti.
3. rullalepakot - jee, hyvä heiteltävä ja jyrsittävä!
4. punottu rulla (samassa postauksessa kuin rullalepakot) - heinä on jostain syystä herkullisempaa rullan sisältä pätkittynä.
5. tikkarit - tikku maistui, muuten ei niinkään.
6. rullakurpitsat - kiinnostavat lähinnä merkkauskohteena, jos joku toinen kani on merkannut niihin ensin. Eivät houkuttele uudelleenmodifiointiin.

...Laittaisivatkohan jotkut muut kanit joitain näistä eri paremmuusjärjestykseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti