-->

lauantai 15. lokakuuta 2016

16 päivää Halloweeniin - October Rust-tiskirätti

Ei nyt tullut planner-lauantaita tästä. (Ajattelin jakaa uudestaan kuluneen viikon kalenteriaukeaman, vähän pontevammin koristeltuna kuin viimeksi, mutta sepä ei olekaan vielä valmis. Ja nyt sitten kaikki ihmettelee, miksen koristele juuri eilen jakamillani hehkeillä ilmaisprintattavilla - mutta kun ei ole sitä printteriä.)

Tästä tulikin lankalauantai. Oli oivallisia värejä Novitan Puuvilla-bambua hamstrattuna johonkin ihan muuhun käyttötarkoitukseen, ja oli vähän mielitekoa tehdä kaksivärinen tiskirätti.



Oli myös sellainen 20 vuotta vanha mainio levy, jonka kansikuva tarjosi mitä oivallisimman kohteen tiskirättinä tributoitavaksi. (Jos nuoremmat lukijat ei ole ikinä Type O Negativen October Rustista kuulleet mutta haluaisivat kuulla, ainakin YouTubesta löytyy myös koko albumi. Saattaahan se löytyä Spotifystakin, en minä tiedä.)


Pelkkien raitojen sijaan piikkioksien piikit tuli toteutettua samalla nyppytekniikalla kuin pupujusSukat-sukkien töpöhännät - osassa nypyistä oli viisi, osassa kolme silmukkaa. Kaikissa vihreissä raidoissa oli neljä kerrosta, mustissa raidoissa kerrosten määrä vaihteli koska levyn kannessakaan oksat eivät ole ihan tasan. Neuloessani vasemmalta oikealle ja seuraillessani piikkikuviota alhaalta ylös sain tosin aikaan merkillisen ylösalaisen peilikuvan.



Toisaalta on kyllä nurja puolikin ihan nätti. Rätin voi pestä kuudessakympissä, mutten tiedä vielä miten pesu vaikuttaa väreihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti