-->

perjantai 28. lokakuuta 2016

3 päivää Halloweeniin - saapunutta postia

 Halloween pocket letter ilman kummempia teemarajauksia oli yksi niistä swap-botin vaihdoista, joihin innoissani osallistuin, ja jonka ajattelin pääseväni esittelemään blogin Halloween-kalenterissa jo hyvissä ajoin. Toisin kävi. Oma lähetykseni on ollut matkalla reilusti yli kuukauden eikä vieläkään saapunut vastaanottajalleen. Mikä harmi! Pelkään sen rikkoutuneen tai kadonneen kokonaan.

Toisaalta juuri tässä vaihdossa sain itse postia todella nopeasti. Kerrassaan ihanaa postia sainkin, ja sain myös luvan esitellä sen blogissani iloksi ja innoitukseksi muillekin.

Jo Texasista oli panostanut pelkän taskujen koristelun lisäksi myös sievään paketointiin:

Ja taskut oli koristeltu etupuoleltaan kerrassaan värikkäästi ja hauskasti.


Jos joskus olen epäillyt suhtautuvani pocket lettereihin liiankin kunnianhimoisesti kun yritän kirjoittaa joka taskuun jonkun viestin koristelun lisäksi ja osa niistä paisuu välillä aika pitkiksi turinoiksi - Jo asetti riman vielä korkeammalle koristelemalla jokaisen taskun molemmilta puolilta!


Oma panostukseni kyseiseen pocket letteriin kalpeni armotta tämän rinnalla - käytin lopulta monia samoja koristeita kuin Victorian Spookyyn, koska vastaanottajan toiveissa oli mahdollisimman vähän (tai mieluiten ei ollenkaan) pehmotarroja, ja hilpeämpi halloweenkoristearsenaalini painottui kovasti sinne pehmotarrojen suuntaan. Vähän enemmän käytin kuitenkin värejä.


Okei, ehkä uskallan lisätä kuvan kun alkaa olla jo pahasti aaninki, että tämä on kadonnut matkalla ja joudun tekemään uuden. Vanhan kopioimisen sijaan koitan kuitenkin tehdä jotain uutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti