-->

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

26 päivää Halloweeniin - keskiviikon kranssilinkit

Halloween-kranssit ovat tänä vuonna ilmeisen trendikkäitä.  Vaikka tähän mennessä oma kranssiaskartelu onkin jäänyt kanien rinkelikranssien tasolle, keräsin sentään ison joukon inspiraatiolinkkejä, joista voi ihailla muiden kransseja.

Halloween-kranssin voi  tehdä vaikka lötköpötköstä ja käytöstä poistetuista sukkahousuista - vinkit eivät kuitenkaan ole Niksi-Pirkan, vaan Halloweencostumes.comin.

Live Craft Loven paperidaalia ei edes alunperin ollut Halloween-koriste, vaan väreiltään ilmeisen kesäinen - mutta niinpä vain ihmiset sitä ovat jakaneet netissä kommentoiden sitä, miten ihanan halloweenkranssin siitäkin saisi värejä vaihtamalla. Ja niin näköjään teen minäkin :D

Made In A Dayn kullankeltainen syyskranssi on saanut Halloween-päivityksen ripustusnauhaa vaihtamalla ja muutaman lepakon lisäyksellä. Toinen Made In A Dayn oksakranssi on samoilla linjoilla. Sama idea on toistunut joissain useamman kranssin gallerioissa - syyskranssiin saa mukavan Halloween-säväyksen vaikka lisäämällä juhlapäiväksi sopivanväristä nauhaa, jonka voi sitten taas ottaa pois.

Toisaalta Made In A Day esittelee meille myös erilaisen kranssin, joka onkin sitten ehtaa kummitusosastoa luurankoineen!

Aina kranssin ei tarvitse olla keskeltä avoin - Uncommon designs esittelee ristipistokehykseen viritellyn hämähäkinverkkoasetelman.

Eikä sen ovikoristeen tarvitse aina olla edes kranssin muotoinen - The Spohrs Are Multiplying ripustaa oveen kranssin sijaan kukkapuskan noidan hatussa!


Isommista inspiraatiokuvagallerioista Lydioutloud esittelee 30 syyskranssia, joista osassa on enemmän tai vähemmän Halloween-otetta - ja osa on myös muita ovikoristeita.

Country Living esittelee niin ikään 30 Halloween-kranssia eri lähteistä, hankalastiselattavana diashowna (mahdollisesti lista on tarkoitettu selattavaksi pinterestin kautta). Tosin joukossa on niin hauskoja ideoita, että ehkä se läpi selaaminen kannattaa silti.

Bored Pandan galleriassa saa klikata aina kymmenen jälkeen seuraavat kymmenen näkyviin. Tätä postausta kirjoitellessa kransseja on galleriassa noin 70 - tosin yksi näyttäisi olevan kaksi kertaa, tai sitten kahdessa kranssissa oli käytetty niin paljon samoja tarvikkeita, että hämmennyin. (Jonkun verran eri gallerioissa näkyy samoja kransseja kuin toisillakin, mutta yllättävän vähän toistoa silti. Ja yllättävän paljon aikaa saa kulumaan vain kauniitten Halloween-kranssien katseluun netissä!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti