-->

keskiviikko 12. lokakuuta 2016

19 päivää Halloweeniin - kranssikeskiviikon ikkunakoriste

Viime viikon kranssilinkeistä (tai sitten ehkä näistä muistakin linkeistä)  innoitusta hakeneena tuli sitten kokeiltua erilaisia kranssipohjia, joista tässä ensimmäinen.


Metallisen renkaan ympärille voisi kiinnitellä erilaisia juttuja, mutta nyt tuli mentyä aidan yli (vai ali?) matalammasta kohdasta, ja kieputettua kehikkoon pätkä hopeanväristä lankaa. Aikomus oli tehdä vähän normaalimman näköinen hämähäkinseitti, mutta se osoittautui yllättävän vaikeaksi, ja lopputulos joko lipeili pois tai hetken perästä muistutti uudestaan vain ristiin rastiin viritettyjä lankoja. Ristiin rastiin se sai sitten lopulta mennäkin, ja teippi (tuo laiskan askartelijan pelastus) ohjata suuntia jotka eivät solmuilla tahtoneet pysyä.


Alunperin ajatuksena oli lähinnä kokeilla tämmöistä viritystä (ja käyttää pois lanka, jonka rakenne oli mennyt huonoksi purkaessa sitä toisesta projektista) ja sen jälkeen jotain muuta, mutta lopulta väliaikaiseksi ajateltu viritys jääkin joksikin aikaa ikkunakoristeeksi. Kimalteleva lanka ja ainakin Tigerin huopahämähäkkien kimallekoristeet toivottavasti hajottavat heijastusta sen verran, että kertovat pihlajanmarjojen kanssa sekoilleille pikkulinnuille, että taivas ei jatku tässä eikä kannata yrittää lentää läpi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti