-->

torstai 13. lokakuuta 2016

18 päivää Halloweeniin - nukkekodin ovikranssi

Consumer Crafts-blogissa neuvotaan, kuinka tehdä helmistä nukkekotiin ovikranssi.

Ja sitähän piti tietenkin kokeilla. Halloween-kranssissa on varmaan ainakin mustaa ja oranssia. Ja ehkä vähän violettia, tummaa vihreää tai punaista. Tai keltaista.


Ilman rengasmallia kaikki ei ehkä ihan mennyt niin kuin strömsössä. Helmet hyppivät irti koruvaijerista useampaankin otteeseen, kun pujotin kaikki kerralla ja aloin vasta sitten kieputtaa vaijeria itsensä ympäri - eli kyllä, kuvan mukainen ohje erillisten vaijerien kieputtamisesta on ihan asiallinen. En tietenkään katsonut mallikuvia, kun muistin vaan nähneeni jotain tälläistä kivaa internetskussa joku päivä, ja etsin ohjelinkin uudestaan vasta sen jälkeen kun kranssi oli jo tehtynä. No mutta, testasinpa ainakin samalla, että se onnistuu myös muilla tavoilla.



Tekemisen kanssa tuskailtua kranssi ensin näytti rujolta ja aivan liian pääsiäisiseltä halloweenisen sijaan. Yön yli nukuttua se näytti jo paljon hauskemmalta ja halloweenisemmalta. Ja ehkä seuraava sujuisi jo sutjakammin? Samaa ideaa voinee hyödyntää myös joulukranssin tekoon, kunhan valitsee helmien värit toisin.


Kuten Twyla tässä todistaa, nukkekodin ovikranssi sopii myös kruunuksi tai  kukkaseppeleeksi hiuksiin. Tosin jos kranssin tekee tarkoituksella siihen tarkoitukseen, sen voi ottaa huomioon jo mitoituksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti