-->

maanantai 17. lokakuuta 2016

14 päivää Halloweeniin - karkkeja ilman liivatetta?

Viime vuonna taisin sanoa selvittäväni ensi (siis tähän) vuoteen mennessä enemmän liivatteettomia karkkeja, joilla onnistuisi Halloween-henkinen tarjoilu ja koristelu. Haussa siis erityisesti hauskat muotokarkit, jotka tuntuvat kovin usein olevan kovin liivatteisia.

En ehkä kovin kummoisella pieteetillä tehtävään suhtautunut, mutta muutama  karkkimerkki listaan kertyi vuoden aikana. Fazerin Amazon-eläinhahmot ainakin ovat liivatteettomia - nepä olisivat sopineet ainakin viime vuoden teemoista viidakkoon.

Kallokarkkeja löytyy myös liivatteettomina useita eri merkkejä, ainakin Finlandia Candya ja ruotsalaista BUBSia - osassa Bubsin kalloista näytti olevan myös reilun kaupan merkki pussissa.

Halvan Minionseissakaan ei ole näköjään liivatetta - mikä oli iloinen yllätys, koska aiemmin niin monen pussin kyljessä tuli se liivate vastaan. Eipä taida olla hedelmäisissä vanhoissa autoissakaan enää - tosin vanhan auton yhteyttä Halloweeniin joutuu vähän hakemaan. Kummitusauto?

Irtokarkkilaareissa tuli myös joskus vastaan kuvan mukaisia silmäkarkkeja - onkohan tuo S4 valmistaja? (Luulin ensin että se oli laarin numero, kunnes huomasin sen molemmissa laareissa.)


Tietysti, jos muodolla ei ole väliä, karkkivalikoima laajenee. Kuten jo aiemmin postatuista linkeistä on saatu havaita, mässyjen koristeellisuuden voi toteuttaa niin monin eri tavoin, ettei karkkien enää tarvitse olla erikseen aiheen muotoisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti