-->

perjantai 23. lokakuuta 2015

8 päivää Halloweeniin - lisää ledituikkuja, teippiä ja kuumaliimaa (linkkivinkki)

 Ensin meinasin laittaa kaikki ledituikkuideat samaan postaukseen, mutta lemmikkikummituksen askartelun myötä siitä olisi tullut yllättävän pitkä - ja jotain hauskaa pitää jättää muihinkin päiviin.  Tässä siis lisää ideoita ja vähemmän toteutusta.

Hauska idea on myös vessapaperirullista ja ledituikuista kuumaliiman ja maalin avulla lavastettavat suuret kynttilät. Idean toteuttamiskelpoisuutta tuli testailtua käytännössäkin, joskin hanketta loppuun viemättä, kun toistaiseksi puuttuu tuo kuumaliimapistooli. Vipsis, solahti ledituikku vessapaperirullasta läpi, ja niin myös talouspaperirullasta. Teippikannatin on siis tosiaan paikallaan! (Ja onneksi nuo hylsyt voi käyttää sitten kuitenkin mieluummin paperimassaan).

Sen sijaan teollisuuskokoisen peflettirullan hylsyn (joita toin muutaman töistä muihin askartelutarkoituksiin) päälle ledituikku istuu kuin nakutettu. Ei muuten ole sitten ainoat teollisuusrullat vielä tällä viikolla... Toisen jäte on toisen aarre, ja niin edelleen.


Tungetaanpa sitten ne loputkin kuumaliimavinkit samaan postaukseen, koska nekin sopivat hyvin teemaan "Halloween kummitustalossa" - ehkä talossa on asunut noita ennen kuin siellä on alkanut kummitella... Better After on tehnyt halloween-koristeita kirppikseltä löytyneistä kirjoista, yhdistellen myös halpisleluja pelottaviksi kansiaihelmiksi. Mieleni tekisi ehkäpä koittaa jotain vastaavaa johonkin uutukaiseen muistikirjaan, johon voisi sitten tuottaa myös kannen kanssa linjassa olevaa sisältöä :D Magia Mia on ollut vähän samoilla linjoilla, mutta tuunannut maalien ja kuumaliiman kanssa mauste- ja vitamiinipurkeista vähän toisenlaisia maustepurkkeja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti