-->

torstai 22. lokakuuta 2015

9 päivää Halloweeniin - ledituikkuja ja teippiä

Tänä vuonna vastaan on tullut useampiakin erilaisia linkkejä, joissa hyödynnetään ledituikkuja.

Yksi aika ihana idea on lemmikkikummitus tai kummajaiskabinetin näyttelyotus purkissa. Oikeastaan vähän samantyyppinen kurkistuskaappi-idea kuin se aikaisemmin tällä viikolla postattu kummitustalo kurpitsassa! (Sama tekijä Penny Wise on muuten käyttänyt ledituikkuja myös koristekynttiläkruunuun - ja toisaalta tehnyt myös syötävän karkkiversion lemmikkikummituksesta. Surffasin läpi koko joukon askarteluohjeita eri paikoista, ja jossain vaiheessa huomasin, että hetkinen, nämä hauskuudethan on samasta blogista jota olen jo linkittämässä).

Lemmikkikummitusta piti tietenkin kokeilla myös itse. Alkuperäinen ajatus oli laittaa kummitukseksi kummitustupsu, mutta kun niistä ei tullut tarpeeksi kummituksellisen näköisiä, piti kokeilla muita vaihtoehtoja.




















Erinäisten näpertelyjen jälkeen yhtenä kummitusvaihtoehtona tuli kokeiltua kuivuneen tussin korkkia. Alunperin yritin käyttää korkkia muottina kangaspalan muotoilussa kummitukseksi, vähän heikolla menestyksellä. Pelkkä korkki pysyi purkin pohjalla hyvin pystyssä, eikä lyönyt päätään kattolediin, muttei näyttänyt kovin kummitukselliselta sekään.


Jostain korttiaskartelupakkauksesta peräisin oleva harsokangas näytti kummitukselliselta, mutta asettui muotoon vähän huonosti, eikä ainakaan liimalla. Lopulta kummitus alkoi muotoutua, kun muotiksi sisään saksi samasta korttiaskartelupakkauksesta löytyneen tägin, johon kankaan laskokset tarttuivat teipillä, ja silmät sai kiinnitettyä pahviin paremmin kuin kankaaseen. (Silminä on kaksi paljettia, joiden taustalla on teippiä.)

Tosin tämä kummitus kolhi päätään kattolediin, ja näytti sen lisäksi valaistuna reikäpäiseltä.  (No, kerrankos sitä jonkun kummitteluun on syynä reikä päässä...)


Lopputulos näyttäisi kuitenkin ehkä aavemaisemmalta, jos valonlähde olisi purkin pohjalla eikä katossa.Tosiaan, pohjalta ledi valaisee harsokankaan hienosti. Tosin kartonki on nyt sitten ehkä siihen tarkoitukseen liian stydiä eikä päästä valoa läpi, mutta kelvannee toistaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti