-->

lauantai 24. lokakuuta 2015

7 päivää Halloweeniin - pocket letters

Olen tainnut touhottaa ja leuhottaa pocket lettereistä aiemminkin - siis noista keräilykorttikansiotaskuihin laadittavista kirjeen, koristelujen ja pikku lahjojen yhdistelmistä. Pocket letters on ollut varsinainen villitys netissä, ja muutamassakin seurailemassani postiaiheisessa yhteisössä, joissa ihmiset vertailevat kuvin saamiaan ja lähettämiään kokonaisuuksia.

Hyvissä ajoin alkusyksystä kyselin kavereiden kiinnostusta vaihtaa pocket letterit halloween-teemalla. Useimmat olivat vasta ihailleet muiden tuotoksia ja epäröivät tarttua haasteeseen, joten sain sovittua yhdestä vaihdosta ja päätin toiselle alustavasti kiinnostuneelle lähettää yllärinä oman. Onhan tuo yhdeksän kansiotaskun koristelu ja täyttäminen tosiaan melko aikaa vaativaa näpertelyä verrattuna pelkän kirjeen kirjoittamiseen!

Saatoin ehkä koristelujen kanssa mennä taas aidan yli melko matalasta kohdasta, koska lähinnä käytin erilaisia tarroja (ja vähän askartelupaperia). Mutta kun kummitukset ja kurpitsat on niin söpöjä!  Ylläreiksikin meni lähinnä lisää samoja tarroja, ja tietenkin teetä. Ulkosuomalaiselle kaverille laitoin lisäksi juuri taskuun sopivan kokoisen Vanhat autot-karkin - toisen kaverin makuun se olisi varmaankin ollut liian salmiakkinen. Päätin sitten panostaa siihen kirje-osuuteen enemmän, kun koristelu oli vaatimattomampaa ja kirjoitin joka taskuun edes pienen käsinkirjoitetun viestin. Ylläreillä ladattuihin taskuihin pienemmille lapuille ja vähemmän täysiin taskuihin sitten pidempiä turinoita kunnon kirjepaperille.



Kummituslinnoja tättärää! Tai siis tuossa vasemmalla on kummitus niin linnan ulko- kuin sisäpuolellakin. Keskimmäisessä kovasti mustan näköisessä taskussa on tuota samaa kiiltävillä värillisillä palloilla varustettua paperia kuin muutamassa muussakin taskussa, ja musta höyhen. Eipä tosiaan erotu kuvassa... Tässä ja seuraavassa on myös yhdessä taskussa pallopaperista leikattu puu mustalla pohjalla. Sekin erottuu kuvasta vähän huonosti.


Lisää kummituslinnoja, tättärättätää! Tästä taitaa itse asiassa näkyä, että löysin lisää ja vähän erilaisia Halloween-tarroja kaupasta näiden kahden pocket letterin laatimisen välillä. Näitten jälkeen löytyi vielä lisää - ensi vuonna saattaa siis ehkä joku saada pocket letterin jossa on vähän monipuolisemmin koristeita ;)

Jos nyt herää hinku lähetellä halloween-teemaista etanapostia muissakin muodoissa kuin kansiotaskuissa, Snail Mail Ideas-sivulla on tällä hetkellä aika ihania inspiraatiokuvia. (Jos hahmotin ihan oikein, tuo sivun galleria ei kuitenkaan ole jaoteltu teemoittain vaan päivittyy jatkuvasti, joten vähän myöhemmin ne halloween-kirjeet eivät enää näykään päällimmäisenä. Tosin kelpaa niitä muitakin teemoja katsella.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti