-->

torstai 30. lokakuuta 2014

Vielä päivä Halloweeniin - sekalaisia linkkejä taas

 Laarin pohja alkaa paistaa, mutta vielä olisi pari postausta kalenteriin jäljellä.  Tänään saatte -ta-daa- taas linkkejä, jotka tällä kertaa eivät edes liity toisiinsa! (Ja tättärää, meinasin vielä unohtaa koko postauksen, kun aamulla en ehtinyt, enkä myöhemmin päivälläkään.)
- - -
Vanhanajan Halloween-korteissa esiintyi noitina myös nuoria ja viehkeitä lumoojattaria. Huomiotani kiinnitti myös se, miten jutussa mainitut Halloweeniin liittyvät ennustusperinteet ovat tuttuja Suomessakin - liittyen uuden vuoden viettoon! Toisaalta vanhastaan sadonkorjuu on liittynyt myös vuoden vaihtumiseen, ja kun vuoden vaihde on siirretty kalenterissa kauemmas, myös siihen liittyvät perinteet ovat usein siirtyneet mukana.

Kaikkien tuntemalla keijukaistaiteilija Amy Brownilla on sivuillaan tarjolla joitakin ilmaiseksi printattavia värityskuvia - ja ilokseni niistä löytyi muutama Halloween-aiheinenkin. Tämä aihe oli nyt vähän pinnalla, kun yhdessä seuraamassani nettiryhmässä on lähipäivinä jaettu linkkejä värityskuviin ja nimenomaan Halloween-sellaisiin oikein urakalla.

- - -

...Jossain vaiheessa muuten ajattelin oikeasti saavani pöllövillapaidan valmiiksi ennen Halloweenia ja esitteleväni sen, sekä joukon muitakin pöllöohjeita. Mutta enpä sitten saanutkaan, loppui lanka kesken, enkä ole vielä ehtinyt käydä ratsaamassa oikeaa sorttia myyviä kauppoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti