-->

tiistai 7. lokakuuta 2014

24 päivää Halloweeniin - lisää reseptejä, joita en ole itse kokeillut

Takavuosien Halloween-tarjoilukeskusteluista (ehkä) postcrossing-foorumilla jäi lähtemättömästi mieleen yksi ylitse muiden: Kissanvessakakku, johon muotoiltiin koristeeksi pökäleitä Pätkiksistä :D

En näin vuosien jälkeen muistanut enää varmaksi, tuliko kakku edes vastaan juuri postcrossing-foorumilla vai jollain muulla foorumilla, jota seurasin siihen aikaan, joten kokeilin googlella. Ja kappas, kissanvessakakku oli tainnut tehdä lähtemättömän vaikutuksen aika moneen muuhunkin, sillä ohje siihen löytyi useammastakin suomalaisesta blogista! Lisäksi niistä löytyi myös muita Halloween-tarjoiluita inspiraation lähteeksi. Olkaa hyvä, näin kissanvessakakun ovat toteuttaneet ainakin Aatan aarreaitta, PiiRoo ja Tassunjälkiä sydämessä.

Köh, kieltämättä melko ällöttävän tehokasta, jos kissanvessakakkua tarjoillaan kissaperheessä... Mistä tulikin mieleeni, miltähän näyttäisi kaninvessakakku? Koristeeksi varmaan joku epäsäännöllisen muotoinen kinuskilammikko ja papanoiksi jotain marjoja, mustikoita tai aronianmarjoja esimerkiksi... (Ja pohjaksi jotain, mikä näyttää enemmän lattialta, matolta tai sängyltä kuin hiekka-astialta.) Mustikoilla on kyllä tapana värjätä niin, että lopputulos näyttäisi luultavasti kaikkea muuta kuin terveeltä - siis ihan väärällä tavalla :D Pyöreitä lakritseja tai salmiakkeja?


Noitten linkkien muista tarjoiluista tuli mieleen, että Raisioon on ilmeisesti avattu joku uusi kakkukauppa - siis leivonnan koristeluun keskittyvä kauppa, josta löytyy kaikkia jänniä muotteja ja muuta kivaa. Lehdessä näin jutun. Mutta hyvä että google löytää myös hakusanalla "kakkukauppa Raisio" - oikeasti kyseessä oli siis Confetti. Pitäisiköhän siellä käydä? Tai oikeastaan pitäisi varmaan välttää kuin ruttoa, koska muuten hankin taas lisää piparkakkumuotteja, joita on jo ennestään niin paljon etten ikinä ehdi käyttää niitä kaikkia :D Mut kun ihana Jack O'Lantern-muotti puuttuisi vielä kokoelmista, ja tietenkin tarvitsisin sitä leikelläkseni sillä leivästä tai juustosta eväsleipäni Halloween-aiheisiksi, niin kuin aikaisemmin postaamassani eväslinkkivinkissä! (Ja arvatkaa teenkö oikeasti ikinä juuri leipiä evääksi - että juuri niin hyödyllinen sekin sitten olisi.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti