-->

perjantai 31. lokakuuta 2014

Hauskaa, hauskaa Halloweenia!

 Tämänvuotinen Halloween-kalenteri on tullut päätökseensä. On aika toivottaa oikein mukavaa Halloween-iltaa kaikille.

 Yritän itse ottaa Halloweenin rennosti, esimerkiksi mässäilyn merkeissä. Kaikkia linkittämiäni vinkkejä en tietenkään ehdi enkä välttämättä edes aio testata, mutta hummusta ja guacamolea täytyi tehdä dipeiksi, ja sitten varata kaikkea sopivasti dipattavaa. Päädyin myös tekemään siitä aikaisemmin nakkimuumioihin testatusta piirakkataikinasta luu-muotilla keksejä, joita niitäkin voi dipata. (Jostain kumman syystä olen tehnyt monena vuonna joulupipareita luu-muotilla, mutten ole vielä tullut käyttäneeksi sitä sopivampaan vuotuisjuhlaan. Kumma juttu!)


Lisäksi on sitten mainioita pasteijoita, joissa on täytteenä hernerouhetta ja hampunsiemeniä. Hernerouhetta sotkin joskus aikaisemmin pizzantäytteeksi menevän soijarouheen sekaan, ja yllätyin kun lopputulos olikin vihreä :D Ei kuitenkaan ihan näin vihreä kuin pasteijojen täyte ennen taikinakuorta ja uunia:


Makeusosastolla tarjolla on kurpitsapiirakkaa, josta en tietenkään muistanut ottaa kuvaa, ja sitten ihan vaan karkkeja. Suunnittelin kyllä piparkakkujen (ja kummitus-turunlinnojen) tekoa, mutta en sitten ehtinyt tehdä taikinaa ajoissa. Tarkoitus oli kuitenkin tehdä taikinaa kerralla sen verran, että osan voi pakastaa ja tempaista esiin joululeivontoihin.

Pukeutuminen jäi tällä kertaa pimeässä hohtavien(!) luurankokorvisten ja Rob Coffinshaker-paidan tasolle, mutta kelpaa sitä Halloweenia viettää näinkin :)



Jos viihdyit (tai et viihtynyt) Halloween-kalenterin parissa, niin nyt on palautteen aika. Olisitko toivonut jotain enemmän tai jotain vähemmän? Näkisitkö mielelläsi Halloween-kalenterin myös ensi vuonna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti