-->

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Neulomuksia

No, tuli kokeiltua sitä lapasten kämmenpuolen pikku-cthulhua tiskirättiin. Ei tullut hienoa - ehkä oikeita ja nurjia silmukoita olisi syytä olla yhtä silmukkaa leveämpi erä kerralla.


Vähän se näyttää meduusalta tai avaruusalukselta...

Niin. Sitten piti kertomani, et on tää neulominen kauheeta kun mikään ei riitä. Nyt on jo kaksi projektia kesken niin, että jouduin ostamaan toiset puikot samaa kokoa, että sain toisenkin alulle.

Cthulhu-lapasia pitää tehdä tietenkin toisetkin, tällä kertaa tummalla pohjalla. Aika hitaasti tosin on edistytty mihinkään suuntaan, kun nenä kiinni ohjeessa on vaikea katsoa telkkaria, ja tämä mallihan tuli jo aikaisemmin todettua bussissa hankalaksi.
No, sitten piti tietenkin aloittaa TOINEN projekti, jota voisi tehdä bussissa ja telkkaria katsoessa. Ajatuksena oli tehdä ihan perussukat. Sitten Lankamaailmassa shoppaillessa totesin kuitenkin, että "jee mä ostan tota lankaa kun siitä tulee mieleen trooppinen akvaario", vaikka se oli ohutta ja pientä, ties mitä pitsisukkalankaa. Sanottu ja tehty. Kudottuani pitkän pätkän resoria, alkoi tulla mieleen että oikeastaan se vaatii jotain koristelua. En löytänyt huomattavan pikaisella googletuksella mitään sellaista mallia, mitä olisi tehnyt mieli alkaa toteuttaa (tai missä ei olisi vaadittu pitsistä vartta tai sukan aloittamista kärjestä), joten tiskiräteistä opitulla tekniikalla päätin sitten kuvioida nurjilla silmukoilla. Ihan simppeliä aaltoviivaa. Koska halusin kuvion kiertävän myös varren muutaman kerran, nyt on sukantekele ihan epämuodostuneen näköinen kun se turpoaa nilkan kohdalta melkein leveämmäksi kuin kantapää. (Kaiken lisäksi kuvion seuraaminen ehkä vesittää sen telkkaria katsoessa tekemisen, en ole vielä kokeillut.)


Täytyypä laittaa vielä toinen kuva  jyrkemmässä valossa, että se kuvioraita edes erottuisi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti