-->

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Ei se muistikirjamaaliskuu vielä loppunut.

Eikä loppuneet omat askartelut, mutta kuvien postauksen kanssa olen pahasti myöhässä. Tämän päivän askartelua en edes yritä sovittaa samaan postaukseen, jotain täytyy jättää viimeisillekin päiville...

Täytyy luntata vielä ohjeista, mitäs ne minkäkin päivän tehtävät olikaan.

Kahdeskymmenesneljäs päivä piti liimailla pääsiäiskarkkien kääreitä. Totesin, ettei nuo foliokääreet pysy paperissa liimalla eikä näköjään kaksipuoleisella teipilläkään, joten siinä päällä on vielä kontaktimuovi. Nuo on enimmäkseen sellaisista kilotavarana myydyistä pikkumunista, mutta tunnustan pistäneeni nuo kevätmaisemapaperit erikseen sivuun tätä varten, kun olivat niin hauskoja,  ja jotenkin erilaisia kuin pääsiäismunissa yleensä.

Blanco-munat eivät eronneet muista vastaavista mitenkään (suklaa ei edes ollut valkoista, vaikka nimestä niin olisi voinut päätellä), mutta niissä oli nätein paperi.

Kahdeskymmenesviides päivä tarjosi listan, jonka olisi voinut printata ja rastia ruutuihin, montako listalla mainittua asiaa sisältyi päivään. Kun ei ole printteriä käytössä, piti tyytyä kirjoittamaan käsin samat asiat.

 



Kahdeskymmeneskuudes päivä vuorossa oli listata sinä päivänä ärsyttäneitä asioita. No, omalle kohdalle sattui silloin tietenkin aika kiva päivä, jolloin hyvin harva asia ärsytti, joten tehtävän toteutus piti lykätä seuraavaan päivään, koska melkein kaikki ärsyttävät asiat kasaantuivat illan työvuoroihin, enkä aikonut ruveta askartelemaan puolen yön jälkeen kotiin palattuani. No, onhan tuohon lisätty myös se aiemmin päivällä tapahtunut Ikean seikkailu, muttei sekään ärsyttänyt kovin kauaa kun tilanne oli muutaman minuutin odottelun jälkeen ohi. (Paitsi se bussista myöhästyminen. Sekin ratkesi syömällä jäätelöä odotellessa.)


Toteutus on vaihteeksi puuväreillä, kun mietin etten niitä ole juurikaan käyttänyt tässä projektissa. Ja kun hollilla oli vielä kivoja moniväripuukyniä! Tosin niissä on se ongelma, ettei kaikki teksti kunnolla näy, varsinkaan tuossa neonväreillä kirjoitetussa pätkässä. Ainakaan tuossa kuvausvalossa. (Enkä liimannut viereisen sivun taustaa tekstien päälle, vaikka kuvausvalo siltä näyttääkin - sivu oli ilmeisesti jotenkin mutkalla kuvatessa kun osa tekstistä häipyy reunasta, mutta ei tämä nyt visuaalisesti niin hieno sivu ollut, että olisin jaksanut korjata.)  Neonvärinen pätkä käsittelee yliherkkää suihkun liiketunnistinsta (töissä), joka menee päälle just silloin kun ei pitäisi.

Kahdeskymmenesseitsemäs päivä tehtävänä oli kertoa jotain kartan avulla.
Kaapistakin löytyi vanha puhelinluettelo, joka kaikkensa (karttansa) antaneena pääsi keräyspaperikassiin odottamaan loppusijoitusta.


Kerroin kartan avulla tietenkin sen, että Jänessaaressa on ihan parhaita kadunnimiä.
Taustaksi käytetty laivalahjapaperi muka sopi hienosti karttateemaan. Kuva on otettu ennen liiman kuivumista.

Kahdeskymmeneskahdeksas päivä sivunsa sai tahria. Käytin yhden sivun sijaan koko aukeaman, sillä tahrimistehtävä suorastaan huutaa toteutuksekseen LÄTSÄYTYSTAIDETTA! Lätsäytettäväksi ruikin kimalleliimaa useammastakin tuubista (sain ne kimalleliimat joululahjaksi joskus 5 - 6 vuotta sitten, joten olen pyrkinyt käyttämään niitä tässä projektissa loppuun) ja vähän kaatelin kynsilakkaakin päälle. Aika monella muullakin näytti olevan kynsilakat käytössä tässä tehtävässä...


Laitoinpa nyt saman tien kaksi kuvaa, kun värit näyttivät niin erilaisilta kuvattuna viistosta tai yläpuolelta. Hopeanvärinen kynsilakka näytti yllättäen vihreäsävyiseltä paperilla.
Ai niin - edellisessä postauksessa taisin kertoa ohimennen vintagesiementen istutuksesta, ja muutamaan siemeneenhän oli sitten heti parissa päivässä ilmestynyt pontevat idut.  Taitaa sitten tulevana kesänä olla päivänsiniä puutarhassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti