-->

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Muistikirjamaaliskuu - jatkoa seuraa.

Kiitos viikonloppureissun, askartelinpaskartelin kolme viimeisintä tehtävää vasta tänään. Järkiperäisesti pyrin tietenkin noudattamaan juuri päiväkohtaisia tehtävänantoja, enkä listannut nähtyjä asioita siltä päivältä, kun nähtävää oli paljon, vaan tältä aamulta. Enkä muuten edes jälkikäteen (ennen kuin nyt) muistanut aikomustani änkeä Pyhän Patrickin päivän askarteluun apiloita! No, pärjätään ilmankin...

Seitsemännentoista päivän (eli sen Pyhän Patrickin päivän) tehtävänä oli listata jostain asiasta plussia ja miinuksia. Muistikirjan sivu oli harmillisesti käpristynyt edellisen päivän liimaa liiman päällä-bileistä. Ratkaisin asian liimaamalla lisää ja toteuttamalla plusmiinuslistani jossain askarteluvaihdossa saamilleni ruskeasävyisille papereille. + ja - on askarreltu i-tarrakirjaimista.



 Kahdeksannentoista päivän tehtävä oli liimata lehtileike jostain puhuttelevasta asiasta. Ei taas tullut mitään mieleen. Leikkasin sitten lopulta valittuja palasia tuosta Pam-lehden jutusta kerrossiivoojan työn kuormittavuudesta. Tausta on jotain lahjapaperia - teki mieli laittaa siihen jotain punaista, ja lahjapaperi tuli vastaan ennen kuin etsimäni taustapaperi. Sopikin taustalle yhtä hyvin.



Yhdeksännentoista päivän tehtävä oli listata tänään nähtyjä asioita. Käytin tuohon sitten sen aikaisemman päivän paperisilppuja, tällä kertaa sinisävyisen sijaan aurinkoisen puna- ja keltasävyisiksi värjättyinä. (Ne tänään nähdyt asiat saattoivat myös vaikuttaa valittuun värimaailmaan...) Taustalle oli taas tarkoitus väritellä vahavärillä jotain kehystä, mutta aiempien sivujen liimat muokkasivat värityksen lopputulosta. Noille sivuille sais muuten varmaan hyvin väriteltyä kolikoiden kohokuvioita...


(PS. Närhet ei sentään tapelleet merellä, vaan paluun jälkeen kotipihassa lintulaudalla.)

2 kommenttia:

  1. Kyllä on kauniisti sommiteltuja sivuja, Ei haittaa liimabileetkään yhtään. Mulla on ollut samallaisia käpertymisiä ja sitten vaan liimaan sen seuraavan sivun kiinni edelliseen eli "menetän" kaksi sivua muistikirjastani, mutta saan paksumman sivun. En tietenkään tiedä olisiko tuosta mitään apua sinulle. Ja kuten sanoin, ei haitannut ulkonäköä lainkaan!

    Tuo "jäälautta" sivu on aivan mahtava. Aihe ja toteutus tukee todella hyvin toisiaan. Ja ne närhet on kiva loppusilaus tekstin puolella.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä, täytyykin kokeilla sivujen yhteenliimaamista (tai teippaamista), koska tuossa muistikirjassa on enemmän sivuja kuin maaliskuussa päiviä.

    Jäälauttasivusta tykkään itsekin kovasti :)

    VastaaPoista