-->

torstai 31. lokakuuta 2019

Hauskaa Halloweenia!

Niin se on taas lokakuu kulunut loppuunsa, ja tänään on halloween. Karkkikeppostelijat saa tikkareita, jos sattuvat pistäytymään. Parina vuonna on tultu kyselemään karkkia ihan minä päivänä sattuu, olen harkinnut laittavani portin pieleen jonkun lapun, että "Halloween on 31.10. ja jos tulet myöhässä, aikuiset on jo syöneet kaikki karkit." Toki olen harkinnut tätä niin pitkään ja hartaasti, että huomasin sen tänäkin vuonna jääneen toteuttamatta...

Kaneille piti oikestaan antaa serpentiinejä leikittäväksi vappuna, mutta kun halloweeniksi on tarjolla sesonkiserpentiinejä, niin sopiihan niillä leikkiä parikin kertaa vuodessa. Kuvat on taas haikeasti häkeistä, vaikka meilläkin ulkoillaan varsin vapaasti (tosin kaikki eivät ulkoile yhtä aikaa, koska kaikki eivät tule toimeen keskenään). Yleensä häkissä kuvauskohde pysyy helpommin kameran edessä sen hetken kuin pysyy - ja toisaalta ylimääräisille viihdykkeille onkin tarvetta juuri häkissä omaa ulkoiluvuoroa odotellessa. Ensireaktio juuri serpentiiniin oli tosin tyrmistys, ennen kuin uudelleenjärjestely ja pätkiminen alkoi.

Engla 

Ruusa ja Valma

Deborah 
 Petronella Pumpernikkeli kävi vetämässä serpentiinit pesämökkiin sisään kattoon askartelemastaan reiästä. Kaikki ei tietenkään mahtunut, ja ennen pitkää pesämökin oviaukolta alkoi kuulua hurjaa puputusta.



Keittelin kurpitsaa soseeksi ja maustin sen valmiiksi erinäisiä makeita kurpitsaprojekteja varten. Samalla tuli niitten erinäisten muiden makeiden kurpitsaprojektien ohi mieleen kuppikakut vanhan köksänkirjan marjamuffinien ohjeella, niin että marjojen sijaan taikinaan laitetaankin sitä valmiiksi maustettua kurpitsasosetta. Kuorrutukseksi päätyi pala Karkki vai kepponen-suklaalevystä per leivonnainen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti