-->

lauantai 5. lokakuuta 2019

26 päivää Halloweeniin - tulostettavia perinteisissä tunnelmissa ja pienellä twistillä

Nyt on toki aika miettiä, olisinko saanut ensimmäisen viikon sijaan koko Halloween-kalenterin toteutettua linkeillä tulostettaviin kalenteritarroihin, jos olisin linkittänyt yhden per päivä... Yritin kuitenkin hiukan teemoitella, ja tämän päivän teemana onkin sitten varsin perinteiset halloween-teemat kummituksineen ja kurpitsoineen.

Perinteisiin voi hakea pientä uutta twistiä vaikka pienillä värimaailman muutoksilla - Planner problemilla kirkas pinkki on yksi halloweenin väreistä. DIY Candylla kuvamaailma on hyvin perinteinen ja värit pelkistetyt, mutta kirkas oranssi on vaihdettu pastellisempaan sävyyn, ja se antaa kokonaisuuteen jotenkin ihan erilaisen säväyksen. Myös Sticker Cutenessilla on vähän vaaleampia värisävyjä harmaineen, mutta  perinteisestä kuvastosta mennään myös enemmän kawaii-tyyliseen söpöstelyyn.

Carrieellen halloween-tulostettava näytti ensin mitä perinteisimmältä värejä myöten, mutta pientä twistiä lisäävä juju olikin valokuvissa, joissa karkkien ja syksyn lehtien rinnalle tuodaan kukka-asetelmia ja kanelipullia. Kuuluuko jokin niistä myös sinun halloweeniisi? (Valokuvien käyttö kalenterien koristelussa ja ilmaistulostettavissa tuntuu ylipäätään olevan samanlainen nouseva trendi kuin juhlien perinteisen värimaailman uudistaminen.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti