-->

tiistai 1. lokakuuta 2019

30 päivää Halloweeniin - tulostettavia halloween-laskureita

Lokakuu on alkanut, ja tämän vuoden Halloweenkalenterin korkkauksen kunniaksi linkitän parit tarrapaperille tulostettavat laskurit, joilla voi omaa kalenteriaan koristella.

Planner Problemilla on kuukauden laskuria kauemmaskin ulottuva laskuri kahdessa koossa, kuvituksena kurpitsoja, noidan hattuja ja vampyyrin hampaita.

Vintage Glam Studiolla on laskurissaan söpöjä kurpitsoja pastellisella taustalla. Ai että onkin söpöjä!

Tuntuu, että lähivuosina irtiotot perinteisestä vuotuisjuhlien värimaailmasta ovat olleet muodikkaita kalenterikoristelussa - varsinkin pastellinen joulu on tehnyt tuloaan, mutta jotkut tarrakauppiaat ovat laittaneet myös halloweenin värimaailmaa uusiksi - ainakin vaaleanvihreitä kurpitsoita ja metallisävyjä on jossain näkynyt.


Ihanien ilmaistulosteiden lisäksi löytyy tosiaan myös montaa sorttia maksullisia kalenteritarroja, joko valmiina tai itse tulostettavina, monestakin paikasta. Tänä vuonna taidan käyttää Bunny In Flight Plannerin laskuria. (Kuvassa se ja muutama muu tulostettu arkki eri lähteistä.) En ole hommannut printteriä, vaan tulostuttanut koko joukon kalenteritarra-arkkeja Granolla. A4-arkille tuli hintaa pari euroa per arkki, ja tarrojen leikkaamisen vaivan joutuu näkemään itse, mutta olin tyytyväinen tulostuksen laatuun.Toistaiseksi olen ollut tyytyväinen tarrapaperiinkin. Niin no, sen vaivan vielä näin että laitoin kuvankäsittelyohjelmalla useamman valmisarkin samaan tiedostoon, koska pdf:n käsittely maksaa erikseen, ja olin joka tapauksessa tulostuttamassa useita arkkeja kerralla. (Jos tämä sai sinut suunnittelemaan tulostuttamista ammattilaisella, lienee hyvä mainita jo nyt että lähipäivinä on luvassa muitakin linkkejä tulostettaviin.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti