-->

lauantai 29. elokuuta 2015

Vaihteeksi sukkia - Mariket.

Pitkästä aikaa on taas joku valmistunut neulekin esiteltäväksi. Yleensä neulon telkkaria katsoessa, ja siinä missä ensimmäinen sukka valmistui nopeasti 60-luvun Batmanin tahtiin, sen pari valmistui huomattavasti hitaammin, kun osui sellaisia työvuoroja, ettei juuri iltaisin telkkaria katseltu, ja harvemmin aamuisinkaan.

Olen toistaiseksi harvemmin tehnyt mitään Nallesta, mutta nyt piti kokeilla, kun Facebookin Voihan villasukka!-ryhmässä oli nimen omaan Nallen paksuisille pätkävärjätyille langoille suunniteltu houkutteleva ohje, nimittäin Helle-Mari Laidin Marike. Toki malli näyttää hyvältä myös yksivärisenä! Siinä vaiheessa kun ohjeen tallensin, tarjolla oli ohje Nallelle - ja vähän myöhemmin ilmestyi sitten myös 7 Veljestä-paksuisille langoille sopiva versio. Vaikuttaisi taas vähän siltä, että ohje on saatavilla vain ryhmään liittymällä.

Mutta asiaan, eli "Tämmöiset tein! Katso kuvat!"

Ensin sukat poseerasivat ihan sellaisenaan  terassilla.

Sitten tuli mieleen, että yleensä sukat on tapana kuvata jaloissa - ja vedettyä sukat toisten sukkien ja farkunlahkeitten päälle. Ei ehkä esteettisin mahdollinen veto, mutta tulipa nyt todettua samalla kauniin koristekuvion joustavuus.

Lopuksi piti vielä kunnioittaa sitä neuleblogien kuvatrendiä, että neuleet poimittaisiin villinä luonnosta - joskin yleisessä laiskuudessa luonnoksi valikoitui ruusupapuköynnös telineineen.

(Ruusupavut on muuten hienoja. Ensi vuonna täytyy laittaa ne itämään aikaisemmin ja istuttaa ulos heti kevään alussa, kun tänä vuonna lipsahti turhan myöhäiseksi eivätkä ehtineet köynnöstellä kunnolla.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti