-->

torstai 6. elokuuta 2015

Pocket letters - lähtevää ja saapuvaa postia

Swap-botin kautta osallistuin tee-teemaiseen pocket letter-vaihtoon. Se, että teemana oli tee, tarkoitti sitä, että vähintään kolmesta taskusta piti löytyä teetä ja kirjeessä oli sitten sopivaa kertoa, miksi valitsi juuri kyseiset teet ja millaista teetä itse mieluiten juo. Yksi rajaus oli myös se, että mukana täytyy olla sitaatti. Se olikin sitten vaikeinta löytää! Lisäksi saatoin vielä siteerata väärin, koska suhrasin sitaatin ulkomuistista taskukoristelun päälle selattuani aiemmin samana päivänä netistä sivutolkulla teesitaatteja, joista oikein mikään ei miellyttänyt. (Sitaatin ei tarvinnut liittyä teehen, mutta minusta senkin oli mukava noudatella teemaa.)



Tällä kertaa koristelin taskut niin, että niistä muodostuu isompi kokonaisuus. Käytin tarkoitukseen yhtä kuvaa - nimittäin jonkun Me Naisten jatkiksen kuvituskuvaa, joka mielestäni sopi tee-teemaan. Jatkis tosin jäi lukematta, kun törmäsin houkuttelevaan kuvaan irtonumerossa keskellä jatkista ja useampia viikkoja sen loppumisen jälkeen. Valitsin kuvan taustalle muutamaa erilaista taustapaperia, kuitenkin niin, että nekin tukevat kokonaisuutta.

Tässä vielä kirjekuori, johon pocket letterin pakkasin. Osoitetiedot on kuvassa peitetty tarot-korteilla jotka eivät siis kuulu lähetykseen.
Koska vaihtoparini harrastuksiin kuului myös neulonta ja letterboxing, valitsin vaihtoehtoisiksi yllätyksiksi askartelutarvikkeiden sijaan niihin liittyviä asioita. Kuten LTC-kortteja ja neulemalli-ruutupiirroksen, jonka avulla selvitin myös tällä hetkellä käynnissä olevaa neuleprojektiani :)

Takaisin päin tuli tämmöinen lähetys.


Yllätyksekseni korttitaskut olikin täytetty - noh, korteilla. Olen itse aina askarrellut taskuja täyttämään paperiset taskut, joiden sisään olen tunkenut kirjeen ja yllätykset! Kavereiden pocket letter-kuvista sosiaalisessa mediassa voi tosin myös päätellä, että jotkut täyttävät taskut korteilla ja laittavat yllätykset taiteellisesti ja kauniisti korttien kääntöpuolelle, niin että kirjeen voi kuvata kummaltakin puolelta. Tässä yllätykset olivat korttien kuvapuolella, ja kääntöpuoli oli kokonaan valkoinen. En siis kuvannut kääntöpuolta.


Yllätysten joukossa oli mm. postimerkkejä. Yhtään pupukuvaisia ei ollut osunut joukkoon, mutta pari jännittävää hyönteistä ja yksi Batman kuitenkin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti