-->

lauantai 22. elokuuta 2015

No mutta tilasinpas kivoja juttuja!

Postimyyntitilauksia pakkauksistaan purkaessaan se on vähän niin kuin lahjapaketteja aukoisi. Varsinkin kun välillä etenkin pienemmät nettikaupat muistavat tilaajaa myös jollain ylimääräisellä hauskuudella.

Tilasin Stationery Heavenista erityisesti kalenteriaskartelua ja vähän kirjeenvaihtoakin ajatellen muistilappuja, washiteippiä (jonka kuvapuoli ei nyt kylläkään näy kuvassa) ja tarroja, joilla vähän piristää kalenterin sivuja. Sain kauniissa paketissa kaupanpäällisiksi vielä lisää muistilappuja, nimittäin nuo siniset missä on paksuja pupuja :)



Innostuin myös tilaamaan niitä musiikin opiskeluun tarkoitettuja leimasimia, ja kuvasin nekin, koska niiden saapuminen nuottipaperiin käärittynä oli jotenkin niin hilpeää. En osaa lukea nuotteja, niin nyt on sitten vaihtoehtoisia tapoja merkata juttuja ylös. Tai vaikka opetella niitä nuotteja!


Voi olla, että jossain vaiheessa seuraa vielä toinenkin "hihii kun sain postissa kivoja juttuja"-postaus, koska joitain kalenteriaskarteluun tarkoitettuja leimoja on vielä saapumatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti