-->

lauantai 29. elokuuta 2015

Leimattuja kalenterisivuja

Nyt kun on kalenterikäyttöön tarkoitetut leimasimet saatu, on niillä aika myös tehdä jotain. Tässä muutamia esimerkkejä leimasimen kanssa laadituista kalenterisivuista.


Ensimmäiset leimauskokeilut tuli tehtyä valkoiselle paperille, joten taustaksi piti keksiä jotain värikkäämpää. Lopulta töhrin taustan ihan vain erivärisillä leimasintyynyillä töpöttämällä...



Ja sen jälkeen päälle päiväleimat valkoisilla papereillaan. Yhden tosin liimasin vahingossa ylösalaisin...


Toisaalta leima tuntui istuvan myös värittämättömän taustan päälle, vaikka se onkin viivoitettu.




Ja vaikka ensin olin sitä mieltä, että päiväleima ei mahdu kunnolla muistilapuille, joita olin kalenteriaskartelussa ajatellut käyttää, vähän sovittelemalla mahtui kuitenkin enimmäkseen oleellisin. Tuli siis leimailtua ja liimailtua jokunen Sentimental Circus-teemainenkin viikko kalenteriin...



Ennen muistilappukokeiluita leimasin myös erivärisiä askartelupapereita. Tässä yksi lopputulos - ehkä vähän liiankin imelä noin suuressa määrin, eri värien sekoittaminen olisi varmaankin toiminut paremmin. Mutta ajatuksena tuntui sopivan noiden hempeiden ja yhä pastellisemmaksi käyvien muistilappuviikkojen sekaan!



Mikähän olisi sopiva vastaveto noille vaaleanpunaisille pilville - joku jännittävän synkkä leiska vai taas jäykempi ja virallisempi päivien mukaan käsin viivoitettu sivu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti