-->

tiistai 31. lokakuuta 2017

Hauskaa Halloweenia 2017!

 Taas on päästy Halloweeniin ja kalenterin loppuun saakka. Toivottavasti nyt on posti kulkenut ja kusti polkenut sen verran ajoissa (nykyisin kun ei koskaan voi olla varma), etten vallan tärvää yllätystä postia odottavalta. Tämmöinen pocket letter kun tuli tehtyä Kalenterimanian Facebookryhmässä järjestetyn vaihdon kautta, ja sen halusin vielä esitellä.

Myönnän, että koristeluissa mentiin taas kerran kierrättäen vanhoja ideoita ja välineitä, mutta ainakin vastaanottaja on eri kuin aikaisemmilla kerroilla. Ja ensi vuodeksi lupaan keksiä jotain uutta!


Musta askartelupaperini on päässyt loppumaan, enkä lokakuun kiireissä ehtinyt ostaa uutta, joten taustapapereista tuli kovin oranssipainotteiset. Olen aina tehnyt pocket lettereiden taskuihin paperista taskut, joiden sisään piilottaa yllätykset, mutta tuoreempi ohje ilmeisesti kehottaa tekemään niistä kortit, jotta yllätykset olisivat kauniisti näkyvillä.


Tässä nyt oli vielä enimmäkseen taskuja, joita piti vähän koristella molemmin puolin, ettei vallan tylsäksi mene. Voinen harkita sitäkin asiaa ensi vuodeksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti