-->

sunnuntai 29. lokakuuta 2017

2 päivää Halloweeniin - hämähäkinseitit hihoihin

No niin. Jotain linkkivinkkien ohjetta tuli sentään kokeiltua itsekin tänä vuonna.

Vastaan tuli pikatuunausohje vanhoista trikoopaidoista - paita hämähäkinseittihihoin. Ohje näytti varsin helpolta toteuttaa, varsinkin kun kaapista löytyi joitain jokseenkin loppuunkuluneita ja loppusijoituspaikkaa odottelevia mustia trikoopaitoja, joitten saksiminen ennen tekstiilikierrätykseen kärräystä ei ihan kauheasti kirpaise.



Alkuperäisessä ohjeessa seitiksi leikatut palat kiinnitetään hihoihin liimaamalla, mutta ajattelin kiinnittää ne punomalla sen sijaan, löydettyäni paidan sivujen punomisesta ohjevideon. Siinä vaiheessa selvisi, että olisi kannattanut myös ehkä sittenkin valita tuunattavaksi paitoja, jotka eivät ole vielä ihan niin kierrätyskunnossa, koska punomisesta ei tullut oikein mitään kankaan repeillessä. Solmimista se tuntui silti kestävän, joten lopulta solmin sivut. (kuvassa käsivarren sivusauma - kieltämättä vähän vaikea hahmotettava.)



Voi olla, että alkuperäisessä ohjeessa oli mustavalkoiset kuvat nimen omaan siksi, ettei kierrätyspaitojen väriero paistaisi kovin voimakkaasti. Veikkaanpa, että hämäräkäytössä hihojen näyttävät seitit kuitenkin kiinnittävät enemmän huomiota kuin kankaitten keskinäinen väriero.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti