-->

torstai 19. lokakuuta 2017

12 päivää Halloweeniin - torstain tulostettavat

 Tällä viikolla nyt riittää näitä tulostettavia. Taas piti kokeilla itse tulostettavien tarrojen tekoa - innoituksena toimi joku Kalenterimanian Facebook-ryhmässä käyty keskustelu, jossa joku toivoi goottihenkisiä tarroja, joissa olisi ainakin lepakoita, rottia ja susia. Näillä toivetarroilla ei saanut olla erityisesti tekemistä Halloweenin kanssa, mutta toisaalta joku toinen voi haluta käyttää lepakkoaiheita juurikin kalenterinsa Halloween-koristeluun.


Tässä ladattavaksi lepakoita, rottia, susia ja jokunen reunakuvio! (Kuva yläpuolella on taas vain esimerkkikuva, tulostusta varten kannattaa ladata tiedosto linkistä.)

Kuvat löytyivät taas Copyright Expired-sivulta, ja tällä kertaa ne ovat Buffon's Natural Historyn vuoden 1791 painoksen kuvituksia. Valitettavasti niistä ei ollut ladattavissa yhtä tarkkaa laatua kuin edellisessä tarra-arkissa käytetyistä luuranko-keräilykorteista, joten en ole varma, kuinka tarkkana kuvat lopulta tulostuvat. Ehkä onkin syytä tulostaa tämä ensin vaikka tavalliselle paperille tarrapaperin sijaan, ja jos lopputulos näyttää turhan tihrulta tai pikseliseltä, käyttää se joksikin sellaisiksi askartelupohjiksi, joissa tarkkuudella ei ole niin väliä...


- - -
In case someone arrived here because of free planner sticker printable, brief explanation in english: The pictures used in this printable are from Copyright Expired, presenting illustrations from Buffon's Natural History 1791 edition. Don't try to print the picture above since it's only a shrunk sample - the printable file can be downloaded from here.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti