-->

sunnuntai 1. lokakuuta 2017

30 päivää Halloweeniin - tulostettavaa kalenteriin

No heissan.  Kyllä tänäkin vuonna täältä löytyy Halloween-kalenteri, vaikka tänä vuonna tarjonta taitaa olla enemmän päivän linkkejä kuin päivän askarteluja. En kuitenkaan halunnut katkaista hauskaa perinnettä, vaikka askarteluaika olisikin ollut vähän kortilla.

Ajankäyttöön liittyen, ensimmäinen linkki onkin sitten tulostettavaa kalenterituunaukseen - Stingy, Thrifty, Broke'n tarjoama lokakuun kuukausiaukeaman koristearkki. Ja hei, kissallisia ihmisiä, tai muuten vaan kissoista tykkääviä kiinnostaa varmaan myös saman tekijän mustiin kissoihin keskittyvät tulostettavat tarra-arkit! Ne liittyvät elokuiseen mustien kissojen arvostuspäivään, mutta äkkiäkös niillä myös lokakuisen tai minkä tahansa kuun kalenterin koristelee.

(Tai siis koristelisi, jos pääsisi tulostamaan - pahoitteluni nyt jo etukäteen, että tänä vuonna monikin kalenteripostaus tulee sisältämään tulostettavia, vaikken itsekään pysty kotona tulostamaan, vaan katselen niitä usein inspiraatiomielessä.)

Näin kuukauden alkuun sopii varmaan myös Paper Clip Planetin tulostettava budjetintarkkailutaulukko, johon voi merkitä värikoodein päivät, jolloin budjetti piti ja päivät jolloin se repsahti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti