-->

sunnuntai 8. lokakuuta 2017

23 päivää Halloweeniin - tulostettavia tarroja

Mietin hetken, olisinko nimittänyt eilisen luurankolauantaiksi, ja julkaissut nämäkin jo silloin... No, riittää hupia useammaksi päiväksi kun säästin nämä sunnuntaille.

Copyright Expired -sivulta löytyy yhtä jos toista mielenkiintoista! Kokeilin yhdistää keräilykorttikuvia vuodelta 1905 yhdeksi tulostettavaksi tarra-arkiksi. Mielessä oli lähinnä kalenteriaskartelut, ja siksi joukossa on myös noita tyhjiä laatikoita muistilapuiksi - mutta tunnetusti muinaisaikojen eläimet ja luurangot kiehtovat myös monia sellaisia, jotka eivät (vielä) kalentereitaan tuunaa.


Yllä oleva on vain esimerkkikuva - A4-kokoisen tulostettavan pdf-tiedoston pääset lataamaan tästä.

Jos olet tulostanut tämän ja koristellut sillä kalenteriasi tai koulukirjoja tai muuta, olisi tietysti hauska kuulla lopputuloksesta!


- - -
In case someone arrived here because of free planner printable, brief explanation in english: The pictures used in this printable are from Copyright Expired, presenting collectible cards from 1905. I was thinking of planners, hence also the empty note boxes. Don't try to print the picture above since it's only a shrunk sample - the printable file can be downloaded from here.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti