-->

lauantai 27. joulukuuta 2014

Joulukalenterin luukkuja - 7 ja 8, sekä omien tuotosten esittely

Talvipäivänseisauksen isosta paketista paljastui yllättäen ikkunaverhot. Kiitos Kipene! Joulukalenteria varten laadituissa toivelistoissa olin listannut mm. kierrätetyt lahjat. Myönnän kyllä ajatelleeni sillä hetkellä esimerkiksi kirjaston poistokirjoja, joista joskus löytyy melkoisia aarteita niistäkin - mutta en pane pahakseni myöskään tälläistä kierrätystä.


Aatonaaton paketista paljastui ihana vesivärein kuvitettu kirjanen kanin käytöksestä ja kehonkielestä. Ei siis tällä kertaa kierrätetty, vaan upouusi. Kiitos Sanni!


Nyt kun kaikki ovat joulukalenterinsa avanneet, voinen paljastaa myös omat askartelut kalentereihin. Jämälankasukat olivat myöhäissyksyn teema tänä vuonna, joten yhteen kalenteriin meni sukat joissa oli jokseenkin olematon varsi, kun lanka loppui kesken.  Tuli vähän eri värisetkin, kiitos sen langan loppumisen myös kesken kantapään...


Toiseen kalenteriin tuli jämälankasukat, joissa ei lanka loppunut kesken, mutta varsista tuli ehkä turhan leveät, kun silmukkamäärä oli vähän hakusessaan. Kuviointityyli oli siis sama kuin niissä ensimmäisissä tekemissäni sukissa (joiden kuva on jostain syystä kadonnut johonkin bittiavaruuteen), eli Birds of Feather, mutten kauheasti ohjetta katsellut vaan muistin varassa tuhersin. Ainakin saaja kuitenkin kiitteli sukkia sopiviksi, joten ehkeivät ne sitten niin pahasti pieleen menneet.


2 kommenttia:

  1. Piti aikanaan tehdä noista verhoista kauppakasseja mutten koskaan saanut aikaiseksi. Tulit mieleeni, että josko gootti/metalliharrastajien taloudessa olisi jotain käyttöä kuosille ;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikkunaverhoista tehdyt kauppakassit on käteviä. Paitsi että rupeavat mokomat hajoilemaan noin kymmenessä vuodessa.

      Poista