-->

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulukalenterin luukkuja, 3 - 6

Torstaina joulukalenterin luukusta paljastui viiksipillejä ja kakkukynttilöitä. Kumpiakin taitaa olla 6. Onkohan tämä vihje, että minun pitäisi pitää kuuden hengen bileet? (Kiitos joulukalenterin luukusta kuuluu Kipeneelle).

Seuraavat joulukalenterin luukut ovat peräisin taas Bone-needle Arts and Craftsilta. Perjantaina luukusta paljastui palanen kirjontaa.


...ja lauantaina luukusta paljastui palanen saippuaa. Tietenkin avasin innoissani kankaan, johon se oli kääritty, ennen kuin otin kuvaa, joten sitä ei välttämättä ole enää oikein solmittu. Saippua sisällä oli kääritty vielä folioon, jota en sitten rohjennut avata ennen kuin olisin ottamassa saippuaa oikeasti käyttöön. Ehkä ennen pitkää kuitenkin :)


Sunnuntaina luukusta paljastui taas kauniita kirjontalankoja. Itse asiassa, näähän on ihan sen värisiä kuin minkä värisistä villalangoista tykkään neuloskella sukkia...


Totesin myös sittenkin laskeneeni joulukalenterin luukut väärin. Ihan aattoon asti niistä ei riitä, mutta avaanpa isoimman paketin sitten talvipäivän seisauksena. Yule yule!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti