-->

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joululahjoilla ja -korteilla retostelua, osa 1/2014

Voi kyllä muuten jäädä tänä vuonna joululahjoilla retostelut vähiin, kun ei tahtonut aika riittää omin kätösin tekemiselle.  Uskaltanen päivittää tämän mahdollisesti ainoaksi jäävän joululahjapostauksen näin etukäteen, kun saajat eivät kuitenkaan ole vielä netti-ikäisiä.



Siis, sukkia jämälangoista kaverin jälkikasvulle. Hienosti tuli isommista sukista keskenään eri kokoiset (kun lanka loppui ja piti vaihtaa), ja jossain vaiheessa tuli mieleen, ettei ole muuten käryäkään siitä, minkä kokoiset näiden ylipäätään pitäisi olla. Toivottavasti ainakin toiset mahtuu ainakin toiselle. Tai ehkä joku lasten leluista saa kirjavat sukat, jos ei lapsille itselleen mahdu. (Historia toistaa itseään, koska sukat ovat menossa juuri saman kaverin lapsille, jolle joskus ala-asteella tein ne koon puolesta epäonnistuneet tohvelit...)

Vähän lisää korttejakin tuli askarreltua viimeksi skräppäyskerhossa. Nyt sarjatehtailin joulukortteja uniikkikappaleiden sijaan, joskin sarjat jäivät vähän pieniksi, kun oli into ja mieliteko kokeilla jo seuraavaa juttua.


Skräppäyskerhossa oli viimeksi löyhänä teemana poistokirjojen kierrätys, joten metsäiset kortit on tehty gessotulle kirjansivulle leimaamalla. Olin myös edellisellä kerralla intoillut haluavani kokeilla suihkutettavia musteita/mistejä, joten pari alempaa korttia on tehty pääasiassa värejä suihkien, ja sitten lumihiutaleita päälle liimaillen. (Ajattelin kirjoittaa niihin tervehdykseksi jotain tyyliin "värikylläistä uutta vuotta" :D ) 


Parista muusta kortista ei väriyhdistelmien puolesta saanut mitenkään joulukorttimaisia, joten päätin, että ne ovat sitten onnittelukortteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti