-->

perjantai 11. joulukuuta 2015

Muutamia kalenterisivuja

Tauko varsinaisessa kalenteriaskartelussa ei ole ollut ihan yhtä pitkä kuin tauko siitä postaamisessa, vaan jatkunut taustalla hiljaksiin. Alkuinnostuksen jälkeen ei kuitenkaan ihan joka sivusta tehnyt enää mieli ottaa ja postata kuvaa - aika samankaltaisia niistä tuli keskenään, oli kyseessä sitten leimaaminen sivuille tai muistilapuille.  Tässä nyt kuitenkin muutamia esimerkkejä.

Jossain vaiheessa keksin, että a5-kokoiselle sivulle sopii kivasti a5-kokoinen kirjepaperi tuomaan väriä ja vaihtelua.

Monet muistilapuista olivat jo Sentimental Circus-kuvioisia, ja niin kirjepaperikin, joten vaihtelun vuoksi piti keksiä myös jotain muuta :D

Sateenkaarimuistilaput puolestaan ovat 90-luvulta. Niistä sai yhdisteltyä asetelman jos toisenkin, ja tässä yksi.


Washi-teipeillä askartelu on itselleni aika vierasta aluetta, mutta piti sitäkin kokeilla, varsinkin kun oli hienoa syksyistä teippiä saatavilla.  Sen lisäksi joitain sivuja tuli koristeltua myös tavallisemmalla teipillä. (Ja leimattua viikkoon vahingossa 8 päivää. No hupsis!)



Pitänee jossain vaiheessa tehdä vielä kunnon postaus alkuperäisen muistikirjan välilehdistä ja kuinka ajattelin hyödyntää niitä kalenterikäytössä. Aiheesta tuli joskus juteltua Facebookin Fauxbonichi-ryhmässä jonkun kanssa, joka oli tuunaamassa samantyyppistä muistikirjaa. Meinasin linkata blogiin että näin olen omani kanssa tehnyt - ja vasta sitten huomasin, etten olekaan postannut niistä mitään sen kummempaa.

2 kommenttia:

  1. Hei, kiitos, että lähetit linkin, kun Facebook-ryhmässä kyselin kalenteriaskartelun ja kirjepapereiden yhdistämisestä. Kalenterituunaus uutta, vaikka olen pienen ikäni tykännyt muistikirjoista ym. paperitavarasta.

    En aiemmin tuntenutkaan blogiasi, joten kiva, että autoit löytämään tänne!

    terv. Anna-Ananas Popot pogoillen -matkablogista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä! Nyt on vain ollut blogissa vähän harmittavankin hiljainen vaihe, kun aikaa askartelulle on ollut varsin vähän.

      Poista