-->

torstai 16. toukokuuta 2013

Tiskirätti omasta päästä - ei kun teepannusta.

Mä niinkun valun tähän neulehommaan koko ajan syvemmälle - nyt tuli jo suunniteltua tiskirättikin omalla kuviolla :D

 Sen on tarkoitus tulla teepannun alle, kun teepannu pakkaa välillä uittamaan, eikä se talouspaperin palanen siinä alla niin hehkeä ole. Siispä kuvanakin on teepannu. (Toinen vaihtoehto oli auringonkukka - ehkä teen sellaisenkin jossain vaiheessa.) Kuvion suunnittelu tapahtui juhlallisesti piirtämällä sen oikean teepannun pohjan ääriviivat ruutupaperille, ja sitten rastimalla lisää ruutuja lähistöltä esittävän kuvion luomiseksi.



Ensin neuloin kuvion mukaan joka kierroksella, ja siitä tuli omituisen, pienen ja littanan näköinen. Ei kun purkamaan, ja kokeilemaan joistain Frogiez placen tiskirättiohjeissa vastaan tullutta kehoitusta neuloa joka toinen kerros oikein ja kuviota vain joka toisella. Ja sehän toimi! Teepannurätistä tuli sillä tekniikalla paljon enemmän mallikuvansa näköinen, ja oikean teepannun kokoinen. Ja yllätyksekseni kuvio erottuu nurjaltakin puolelta ihan siistinä.
Tein tätä Euroviisujen esikatseluvideoita katsellessa. Silmukoita laskiessa tuli kyllä videot katsottua vähän kursorisesti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti