-->

sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Ystävänpäivää!

Skräppäyskerhon nimi vaihtui jossain vaiheessa Korttipajaksi. Korttipajakin on kokoontunut useamman kerran, mutta ehdin mukaan askartelemaan vasta helmikuussa, jolloin teemana oli ystävänpäiväkortit. Myönnän, etten niitä kovin usein lähettele, mutta jospa sitä nyt tilaisuuden tultua jokusen laittaisi...

Kukkalaatikko-korttiin saatiin ohjeet niin printtinä kuin kolmiulotteiseksi koottunakin. Ohje oli ilmeisesti alkujaan jostain lehdestä (tai ehkä kirjasta?), mutten tietenkään enää muista mistä! Kortin sai taitettua tasoon kirjekuoressa lähetettäväksi, ja avattua laatikoksi vaikkapa pöydällä säilytettäväksi. Samallakin ohjeella tuli hauskan erilaisia, tekijöidensä (ja ehkä myös saajiensa) näköisiä kortteja :) Tässä jokunen kuva omastani:





Tein lisäksi jokusen muun "ihan tavallisen" kortin. Kovin punapinkki värimaailma ei ihan vedonnut, joten valitsin väreiksi ja kuoseiksi jotain muuta. Toivottavasti edelleen saajiensa näköistä, vaikka nämä nyt keskenään kuvattuina muistuttavatkin toisiaan :)


"Hyvää ystävänpäivää"-leimasimesta ja kohopulverista irtosi paljon iloa - tosin keksin vasta loppuvaiheessa, että kohopulveri on syytä ravistaa leimalta pois nopeasti ennen sulattamista niin tekstistä tulee tarkempi. Kukkalaatikkokortin teksti jäi hyvin tulkinnanvaraiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti