-->

sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Korvikset ja seuraava viikkohaaste

Tein kokeiluita kutistemuovilla ja korviksia lopputuloksista! Tässäpä yksi esimerkki, joka lienee sopivan (alku-)syksyinen.


Aiheesta on tulossa pidempi postaus ja enemmän kuvia sitten Halloween-kalenteriin, joka on tarkoitus toteuttaa tänäkin vuonna.

Koska jo nyt osaa postausaiheista tulee säästeltyä Halloween-kalenteriin, ja koska lähiaikoina tulee tehtyä enemmän töitä kuin käsitöitä, pistetäänpä tulille seuraava viikkohaaste katkaisemaan blogin hiljaiseloa.

Tällä kertaa ei askarrella tai tuunata, vaan lähetellään postikortteja. Lähinnä tarkoitus on ilahduttaa niin lähettäjää kuin saajaakin, eikä sen kummempia. Jos joku haluaa ottaa kuvan lähettämistään korteista ja postata sen johonkin, niin hienoa, jos ei, niin hienoa sekin.

Viikon ajan joka päivä tulee kaksi ehdotusta - kenelle, ja millainen. Jos haluat, voit yhdistää ne, ja lähettää ehdotuksen mukaisen kortin ehdotuksen mukaiselle ihmiselle. Jos haluat, voit valita kumman päivän ehdotuksista toteutat. Tai jos haluat, voit toteuttaa kummankin ehdotuksen erikseen ja lähettää enemmän kortteja. Keksittyäni ehdotukset arvoin niiden järjestyksen sattumanvaraiseksi, joten joinain päivinä ehdotukset saattavat sopia paremmin yhteen kuin joinain toisina päivinä...

Ei paineita. Kunhan joku jossain ilahtuu saamastaan kortista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti