-->

torstai 5. toukokuuta 2016

Kalenterin välilehdet revisited

Viimeksi kun postailin kalenterin välilehdistä, oli tuunailu vielä kesken ja käytön esittelykin melko viitteellistä.

Sain kuin sainkin pupuvälilehden aiottuun kuosiin - koristeltu siis salaattipakkauksista saksituilla pupunkuvilla ja melko minimalistisesti tarroilla.




Toisessa kuvassa on toistaiseksi tuunaamaton välilehti, jonka taskussa kalenteritarrat säilyvät mukavasti kalenterin välissä  (ne kalenteritarrat eivät oikeasti harota sieltä noin paljon, vaan yritin raastaa vähän valikoimaa esiin kuvaa varten - kuvassa näkyy joitain Little Lullabyn ja  Crystal & Companyn tarroja) ja se itsetehty kirjanmerkkityyppinen välilehti, jossa yritän pitää kirjaa postijutuista. Listan ylimmäisenä se, joka on joutunut odottamaan postia minulta kauimmin, ja kun postia lähtee liikenteeseen, nimi siirtyy listan alimmaiseksi. Pidän kirjaa saapuvasta ja lähtevästä postista myös kalenterissa, mutta kokeilen nyt myös tälläistä systeemiä, josta näkee vakituisten postiystävien tilanteen kerralla, joutumatta pahimmillaan selailemaan parin vuoden kalentereita läpi. (En ole täysin vakuuttunut teippien siirtelyn toimivuudesta, joten siihen voisi keksiä jonkun muunkin systeemin.)



Sitten muihin aiheisiin. Blogissa on ollut aika hiljaista kautta nyt,  kun askartelulle on liiennyt vähän huonosti aikaa.  Planner Lovers Finland-ryhmässä Facebookissa oli hiljattain juttua kuukauden mittaisista askarteluhaasteista, ja mietintöjä siitä, että viikon mittaisiin haasteisiin olisi matalampi kynnys osallistua. Koska olen tunnetusti etevä keksimään ideoita, joita en ehdi tai edes viitsi toteuttaa, mielessä käväisi polkaista pystyyn oma viikkohaaste muiden iloksi ja inspiraatioksi. Siis jokin teema, ja viikon ajan joka päivä uusi ehdotus mitä sillä tehdään. Koska idea sai alkunsa sitaattihaastetta  koskevasta keskustelusta, ensimmäinen haasteeni keskittyisi sitaatteihin. (Myönnän että ne eivät ole ihan ominta alaani, mutta toisaalta tuntuvat olevan kovasti suosiossa, joten niistä varmaan muutamakin askartelija saisi jotain irti.) Miltä kuulostaa? Kiinnostaisiko osallistuminen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti