-->

perjantai 15. huhtikuuta 2016

Pientä edistystä nukkekahvilassa

Madeline Hatterin teesalonki on jäänyt varsin pitkäksi aikaa vaiheeseen. No, vaiheessa se on edelleenkin, sillä esimerkiksi kassakone puuttuu ja paakelssivalikoimakin on vielä kovin vähäinen.

Teekuppeja ja -pannuja tilasin kuitenkin jonkin aikaa sitten FinnAimolta. Koska arvioin Monster High-nuket kooltaan lähemmäs Barbie-kokoa kuin tavallisinta nukkekotikokoa, tilasin sellaisen metallisen teesetin, joka sivujen esittelyn mukaan olisi Barbie- ja Bratz-kokoa. Tai itse asiassa tilasin kaksi, koska halusin vähintään neljä teekuppia, ja settiin kuului vain kaksi. No, tilasin samalla myös parit porsliinikupit ihan kokeillakseni mikä on sopivinta kokoa. Tilausta seurasi puhelinsoitto, että Barbien teesettejä ei ollut kuin yksi ja haluanko toisen vastaavan tilalle. Myönnyin tähän - ja totta kai se toinen teesetti oli sitten pienempi! Barbie-kokoiseksi mainittu teesetti oli sekin Monster High-nukeille vähän turhan pieni, kuppien muistuttaessa enemmän espresso- kuin teekuppeja.

Tilaamani porsliinikupit olivat onneksi vähän isompia - valitettavasti parhaan teekupin kokoinen oli se, jota olin tilannut vain yhden kappaleen (kuvassa oikealla), mutta menettelivät muutkin. Aika useinhan oikeissakin kahviloissa saa teetä vain pienestä kahvikupista.


Teesalongin myyntipöydäksi tuli skräppipaperilla päällystetty pahvirasia - joka on muuten alunperin sisältänyt teepusseja. Se vain oli sopivan korkuinen! Kakkuvitriininä toimii ainakin toistaiseksi Ikean hyllykkö. (Raven Queen on auttelemassa Madelinea teesalongin juoksevissa menoissa ja hengailee siksi taustalla.)


Teesalonkiin paakelssiksi ostin Sinooperista pari kermakakun muotoista pyyhekumia. Pari päivää myöhemmin huomasin, ettei Spectra Wondergeist oikein saattanut hillitä itseään, mitä tulee kakkuihin, vaan kakku veti häntä puoleensa niin ettei tuolilla meinannut pysyä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti