-->

keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Laaduntarkkailijat

Askarteluihin pontevasti osallistuneen ja neuleiden laaduntarkkailua harrastaneen edesmenneen Buddhan jälkeen on laaduntarkkailu taloudessa jäänyt vähemmälle. Ehkei se varsinaisesti ole vaikuttanut laatuun, mutta kenties jossain määrin mielialaan.

Haluaisikohan joku muu periä Buddhalta jääneet laaduntarkkailijan tehtävät?

  Engla kohdalle tarjotusta sukasta: Mikä tuo on?


Ketään mahdollisia laaduntarkkailijoita ei nyt kauheasti kiinnosta. (Sukkakin on menossa lahjaksi eikä siksi pitäisi vielä blogissa edes näkyä, joten hys hys. Näyttää nyt vaan siltä, että jatkossa lahjansaajien täytyy tyytyä sukkiin tms ilman tietoa siitä, että joku kani on ne virallisesti hyväksynyt.)

3 kommenttia:

  1. Hmm. Paha pulma kerrassaan. Onnistuiskohan tässä jonkin sortin koulutus herkuilla? Tökkää sukkaa= nami? :D Täytyishän sitä nyt jonkin sortin virallinen hyväksyntä saada luomuksille. Muuten mitään tuu ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta laaduntarkkailijat olivat tunnollisesti käyneet jättämässä märät terveiset yhteen kalenterinrakenteluprojektiin, joka ei onneksi ollut ehtinyt paperin ruutujen laskemista ja sarakkeittensovittelua pidemmälle. Numeromerkinnätkin oli pureskeltu pilalle.

      Että toivottavasti eität innostu ihan SELLAISTA laaduntarkkailua soveltamaan myös neuleisiin...

      Poista
    2. Se olisi kyllä toivottavaa. Tässä valossa on ehkä parempi, että neuleisiin suhtaudutaan kylmänviileällä korvanlotkauksella ;)

      Poista